LAEDA AESTHETIC CENTER
LAEDA AESTHETIC CENTER

O nama

 
HYBR4730-Edit.jpg

Biografija

Nevena Rafailović završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 9.19, nakon čega upisuje doktorske studije. Specijalizira dermatovenerologiju na Kliničkom centru Srbije u Beogradu. U toku i nakon završenih studija usavršava se na brojnim naučnim skupovima, kongresima, seminarima i radionicama u zemlji i inostranstvu iz oblasti dermatovenerologije i estetske medicine.

Članstva:

  • Udruženje Dermatovenerologa Srbije

  • Asocijacija Srpske Kozmetske i Estetske Dermatologije

  • Udruženje za Dermoskopiju Srbije

  • International Dermoscopy Society

  • International Master Course on Aging Skin

Ukratko o našem centru

Laeda estetski centar osnovan je 2015. godine u Beogradu. Osnovna ideja koje se i danas pridržavamo jeste sveobuhvatni pristup lepoti - spolja i iznutra. Za kratko vreme Laeda estetski centar prepoznali ste kao mesto gde se uspešno rešavaju problemi sa kožom ali i koriguju željeni nedostaci aniaging procedurama. Individualni pristup, ne samo na rečima već zaista prilagođavanjem svakog tretmana pojedinačno čini nas jedinstvenim estetskim centrom.

U našem centru radi isključivo lekari i strukovni kozmetičari/estetičari, a velika pažnja se poklanja analizi i stručnom pristupu koži. 

Ne garantujemo rešenje svakog Vašeg problema, ali garantujemo maksimalno zalaganje i profesionalnost. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje i vrhunska usluga je naš zaštitni znak.