LAEDA AESTHETIC CENTER
LAEDA AESTHETIC CENTER
HYBR3955.jpg

TRETMANI HIDRATACIJE

Nezdrava ishrana, pušenje, sunčanje i izlaganje smogu čine da Vaša koža izgleda dehidrirano i umorno. Dehidriranoj koži je potrebna posebna nega. Zato smo osmislili različite tretmane hidratacije koji će Vašoj koži vratiti sjaj.

 

TRETMANI HIDRATACIJE

Tretmanom hidratacije delujemo do nivoa ćelije omogućavajući joj da se uz pomoć pravilno izbalansiranih aktivnih supstanci sama regeneriše. Aktivne supstance kao što su peptidi, aminokiseline, vitamini i minerali dobijeni iz mora i organski uzgajanih biljaka podstiču regeneraciju ćelija čineći kožu zdravijom, hidriranom a time i lepšom. Tretiranjem kože visokokoncentrovanim kiseonikom pod pritiskom rastvorenim u tečnom medijumu dodatno utičemo na hidriranje i osvežavanje epidermalnog i dermalnog sloja kože.

 
 
 
HYBR3891.jpg

TRETMAN KISEONIKOM (OXY tretman)

U pitanju je aparat koji izdvaja i koncentruje kiseonik iz vazduha a potom pod pritiskom unosi visokokoncetrovani kiseonik rastvoren u tečnom medijumu u kožu. Fragmentisane kapi obogaćene kiseonikom se koriste za stimulisanje i obnavljanje kolagenih vlakana, oksigenaciju tkiva i dezinfekciju kože sprečavajući nastanak akni. Zbog svoje osobine da efikasno sprečava zapaljenske procese, hidrira i omekšava kožu koristi se u kombinaciji sa drugim tretmanima kao što je mikroderoabrazija, ultrazvučno čišćenje kože  i ultrazvučna mezoterapija (klasični Oxy tretman, Oxybrasion, Oxy Meso i Oxy Royal).

Preporučuje se za:

  • hidrataciju i piling kože

  • ublažavanje ožiljaka


  • sužavanje proširenih pora


  • seboroičnu ali i suvu, osetljivu kožu


  • ujednačavanje tena

  • oporavak kože nakon izlaganja suncu

  • sprečavanje nastanka akni

  • sprečavanje nastanka i ublažavanje finih linija i bora

 

 

MESOGLOW tretman

Mesoglow lica, vrata i dekoltea je idealan tretman pred svečane prilike.

Kombinacijom mikrodermoabrazije i mezoterapije na principu ultrazvuka koža se oslobadja viška sebuma, izumrlih ćelija i nečistoća a aktivne komponente iz mezokoktela dubinski ishranjuju i hidriraju Vašu kožu. 

Masažnim pokretima pokreće se mikrocirkulacija u dubljim slojevima čime se podstiče prirodna regeneracija kože.

Specijalna lifting maska osmišljena upravo za regiju lica,vrata i dekoltea dodatno neguje i zateže tretirane regije.

Završna nega podrazumeva posebno odabrane preparate koji dodatno štite kožu od spoljašnjih uticaja nakon tretmana ujedno produžavajući njegov efekat.

 

 
HYBR4135.jpg

Specijalizovani tretmani hidratacije

Tretmani podrazumevaju hidrataciju upotrebom francuske i nemačke medicinske kozmetike - Gernetic i Dr Babor. Njihovi preparati osmišljeni su da hidriraju kožu do ćelijskog nivoa kombinujući različite kreme, serume i maske. Ovi specijalizovani tretmani prilagođeni su svim tipovima kože.

Postoje i Gernetic i Dr Babor tretmani hidratacije plus koji podrazumevaju kombinaciju mikrodermoabrazije, odnosno ultrazvučnog čišćenja, čime se intenzivira efekat hidratacije.

Ovi prestižni tretmani se mogu raditi tokom cele godine a posebno se preporučuje njihovo praktikovanje tokom letnjeg perioda usled izlaganja kože sunčevom zračenju, odnosno zimi zbog isušivanja kože uzrokovanog hladnoćom i vetrom.