LAEDA AESTHETIC CENTER
LAEDA AESTHETIC CENTER
HYBR4171.jpg

Masaže, anticelulit tretmani i laserska lipoliza

Anticelulit tretmani, laserska lipoliza i oblikovanje tela. Relaksacione masaže u našem centru učiniće da ublažite svakodnevni stres. Specijalni tretman za zatezanje grudi - idealan je pred svečane prilike.

 

TRETMANI TELA

Pored nege lica, u našem centru možete negovati i svoje telo masažama, pilinzima, kao i tretmanima koji pospešuju uklanjanje celulita i masnih naslaga.

 
 
HYBR4171.jpg

masaže

Blagotvorno dejstvo masaže na naš organizam je poznato od davnina. Masažnim pokretima mehanička energija deljuči na različite receptore u koži se pretvara u energiju nervnog impusla. Pri delovanju na dublje strukture nadražaj se sa površine kože prenosi na receptore smeštene u mišićima, tetivama, zglobnim kapsulama, ligamentima, fascijama, krvnim i limfnim sudovima i unutrašnjim organima. Svi pomenuti receptori u vezi su sa našim autonomnim ali i centralnim nervnim sistemom te su ove veze osnova terapeutskog delovanja masaže. Lokalno dejstvo masaže ispoljava se na koži, mišićima, masnom tkivu, zglobovima, krvotoku i limfotoku kao i na nervnom tkivu.

Anticelulit masaža

Redovnom masažom regija tela koje su zahvaćene celulitom direktno delujemo na poboljšanje cirkulacije, inteziviraju se metabolički procesi i obezbeđuje se bolja ishrana tkiva. Cilj anticelulit masaže jeste da se deluje na dubinsku stimulaciju krvotoka i limfotoka i da se mehaničkom silom deluje na zarobljeno tkivo. Anticelulit masaža se nikad ne primenjuje izlovano već uvek u kombinaciji sa preparatom koji sadrži supstance koje imaju lipolitičko i/ili antiedematozno dejstvo. Ovaj vid masaže se može kombinovati i sa procedurama kao što su pakovanja, termo procedure i mezoterapija bez igle. Iako je anticelulit masaža u osnovi dubinski vid masaže tkiva, jačina masažnog pokreta nikad ne sme biti prejaka tj. ne bi smela da dovede do nastanka hematoma (modrica).


IMG_3013.JPG

Relaksaciona masaža

Masaža ima umirujuće dejstvo, uspešno otklanja glavobolju i nesanicu, povoljno deluje na oslobađanje od viška tečnosti i toksina iz organizma. Preporučuje se svim osobama koje žive stresnim načinom života, osobama sa velikom odgovornošću sklone napetošću koja se usled neaktivnog načina života, sa manjkom fizičke aktivnosti, svakodnevno javlja.


ULTRA CONTOUR TOUCH

Povezivanje lasera i elektrostimulacije, jedna je od najboljih i najmoćnijih kombinacija u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita, zato što su laserski zraci jedan od najboljih načina prenosa toplote, što omogućava bolju cirkulaciju u Vašem telu. Povećavajući temperaturu i enzimsku aktivnost stimuliše se lokalna lipoliza. Dolazi do razgradnje triglicerida na masne kiseline i glicerol koji zatim odlaze u krvotok da bi se kontrakcijom mišića metabolizovali i utrošili kao izvor energije. Na ovaj način se najefikasnije redukuje višak masnih naslaga .

Petnaest različitih individualno prilagođenih programa (pojedinačnih i kombinovanih)

  • Elektrolipoliza

  • Elektroskulptura

  • Limfna drenaža

  • PDS (photo-dinamic-system) redukciono dejstvo


HYBR4190.jpg

Medicinsko kupiranje (cupping)

Medicinsko kupiranje (cupping) predstvalja poseban vid masaže sličan akupresuri s tim što se umesto pritiska koristi moć vakuuma i posebno osmišljenih "čašica" kojima se vrši masaža. Pored stimulacije odredjenih tačaka što se koristi i u alternativnoj ali i sportskoj medicini, jako je efikasna metoda za uklanjanje tvrdokornog celulita, pokretanje limfne drenaže i eliminacije viška vode i štetnih produkata metabolizma iz ćelija i medjućelijskih prostora. Posebno se preporučuje kao tretman izbora za borbu protiv celulita osobama sa osetljivim venama. Može se kombinovati sa ručnom anticelulit masažom ili elektrostimulacijom mišića čime se za svega nekoliko dana postižu vidljivi i zadovoljavajući rezultati.

Cupping je jako popularan medju poznatim ličnostima kao što je Dženifer Aniston, Majkl Felps tj.generalno medju sportistima kao izuzetno efikasna metoda za ublažavanje bola u mišićima.


IMG_3014.JPG

GERNETIC TRETMAN ZA GRUDI (POVEĆAVANJE/UČVRŠĆIVANJE)

Veliku ulogu u veličini grudi igra genetika i telesna konstitucija. Male grudi mogu značajno uticati na samopouzdanje žene dok nakon određenog broja godina dosta žena ima problem sa opuštenim grudima, naročito nakon porođaja i dojenja. Tretman kojim se utiče na povećanje čvrstine i ujedno veličine grudi omogućio je ženama da i bez hirurgije naglase svoj dekolte. Masažnim pokretima u kombinaciji sa patentiranim kremama i maskom za učvršćivanje i blago uvećavanje grudi potpuno bezbedno se postižu zadovoljavajući rezultati koji traju nekoliko nedelja. Gernetic je patentirao liniju proizvoda koji su bogati nanomolekulskim aktivnim materijama koje obiluju alfatokoferolom, folnom kiselinom, selenom, histidinom, biljnim ekstraktima rastavića, mira, žalfije, majčine dušice, vitaminima, oligo elementima i kompleksom osam esencijalnih aminokiselina. 

Gernetic proizvodi u svom sastavu ne sadrže hormone već samo aktivne, prirodne, biološke principe. Ishranjujući glavne ćelije derma, fibroblaste, povećava se produkcija kolagena i elastina, proteina koji su odgovorni za čvstinu i zategnutost grudi.

Aminokiseline iz preparata deluju i na miozin koji ima zadatak da gradi aktino-miozinske komplekse sa aktinom u mišićnim ćelijama što omogućava njihovu kontrakciju. Na ovaj način dolazi do dodatnog efekta učvršćivanja i liftinga.